Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Se gjennom svarene på de mest populære spørsmålene fra våre kunder. Fant du ikke det du lette etter? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snart.

Hva kan MISTER MINIT hjelpe deg med?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert skoreparasjon, nøkkel tjenester, klokkeservice, gravering og vedlikehold av vesker. Besøk vår butikk for å få mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg.

Hva koster skoreparasjon?

Prisen på skoreparasjon varierer avhengig av hva som må gjøres. Enkle reparasjoner starter fra 150 kr. Vi gir alltid en prisvurdering før vi begynner arbeidet.

 Hvor lang tid tar det å reparere skoene mine?

Tiden det tar å reparere skoene dine avhenger av typen reparasjon. Enkle reparasjoner kan ofte fullføres samme dag, mens mer omfattende arbeid kan ta lengre tid. Vi gir deg en tids estimering når du leverer skoene.

 Tilbyr dere nøkkeltjenester?

Ja, vi tilbyr nøkkeltjenester, inkludert nøkkelkutting for hus, bil og spesialnøkler. Vi kan også programmere bilnøkler og fjernkontroller. 

 Tilbyr dere nøkkeltjenester?

Ja, vi tilbyr nøkkeltjenester, inkludert nøkkelkutting for hus, bil og spesialnøkler. Vi kan også programmere bilnøkler og fjernkontroller. 

Hva koster det å få laget en ny nøkkel?

Vi har mer enn 30 000 nøkler i vår database. De vanligste nøklene, som vi kaller standard, koster ca. 129 kr og kan kopieres direkte mens du venter. Det finnes andre system nøkler og profiler som koster mer, avhengig av hvilken type nøkkel du har.

Kan dere reparere klokker?

Ja, vi tilbyr klokkeservice inkludert batteribytte, rembytte og reparasjon av urverk. Besøk vår butikk for en vurdering av klokken din.

Utfører dere gravering?

Ja, vi tilbyr graverings tjenester på en rekke artikler, inkludert smykker, trofeer, skilt og gaver. Prisen for gravering avhenger av størrelsen og kompleksiteten av designet.

Hvor lang tid tar det å få noe gravert?

Gravering kan ofte fullføres samme dag, men dette avhenger av mengden arbeid og designets kompleksitet. Vi gir deg en tidsestimering når du leverer varen.

Tilbyr dere reparasjon av vesker?

Ja, vi reparerer vesker og alle andre lærvarer. Dette inkluderer fjerning av flekker, reparasjon av sømmer og utskifting av glidelåser. Prisen er avhengig av typen veske og tjenesten som trengs.

Hva er åpningstidene deres?

Åpningstidene varierer avhengig av butikkens beliggenhet. Vennligst sjekk vår hjemmeside eller kontakt din nærmeste Mister Minit-butikk for detaljerte åpningstider.

 Hvordan kan jeg kontakte dere?

Du kan kontakte oss via telefon, e-post eller ved å besøke en av våre butikker. 

Illustration

Kontakt vår kundeservice

har du en bilde

Takk for meldingen!

Vi vil svare så snart vi kan

Can't send form.

Please try again later.

Besøk våre butikker

Illustration
Illustration

Besøk våre butikker
nærme deg