•  

TEAM MISTER MINIT_

Hvordan du framstår og agerer, definerer hvem du er. Noe vi på MISTER MINIT forsøker å leve opp til hver dag. Det er derfor viktig for oss at alle som jobber for MISTER MINIT, hver dag lever opp til våre kjerneverdier.

MISTER MINIT vokser og er nå på jakt etter flere dyktige kolleger

Ønsker du å starte din karriere som Servicemedarbeider / skomaker?

MISTER MINIT vokser og er nå på jakt etter flere dyktige kolleger send oss mail på on.tinimretsim%40lg

Beskrivelse av arbeid

Legendarisk kundserviceSträvar efter legendarisk kundservice i varje möte med en människa. En ambition som genomsyrar hela verksamheten.KvalitetsarbeteAlla kunder skall uppleva att Mister Minits medarbetare har de kunskaper och den hantverksskicklighet som krävs för att utföra inlämnat jobb på ett felfritt och professionellt sätt.

Du vil levere følgende tjenester

kopiering av nøkler
salg av skopleiemidler og skotilbehør
reparasjon av sko og vesker
batteriskift på klokker etc
gravering av skilt

Illustration

Hvem er du?

Vi legger stor vekt på personlig egnethet. Sammen med oss kan dette være begynnelsen på en god karriere for deg. Det er ingen krav at du har jobbet som skomaker før, men vi ønsker en person med stor interesse for å lære å faget.

Illustration

Arbetsmiljö

Stor vikt har lagts på att skapa en trivsam och ren arbetsmiljö samt säker för att undvika skador. Vi jobbar tillsammans på ganska små ytor och löser problem ihop.Vi uppfattas av våra kunder som väldigt serviceinriktade och snabba att leverera.

Utdanning

Er du sulten og interessert i å starte en karriere i en av våre butikker, tilbyr vi deg en opplæring på 4-8 ukers varighet, avhengig av forkunnskaper.